AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının altını siyah görmek

Kahve falında ayaklarının altını siyah görmek

Kahve falında ayaklarının altını siyah görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, ele geçen kazancın azalacağına, evleneceğinize, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının altını siyah gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ayaklarının altını siyah görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayağın altını siyah görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah ayak görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları siyah görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını siyah görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, eşi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını siyah görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir