AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı zayıf görmek

Kahve falında insanı zayıf görmek

Kahve falında insanı zayıf görmek iş yaşantısında hırslanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında insanı zayıf gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında insanı zayıflamış görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalettir.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı zayıf görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanı zayıflamış görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işarettir.

Kahve falında bir insanı çok zayıf görmek adının yayılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf insan görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanı zayıf görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında çok zayıf insan görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir