AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini olduğundan zayıf görmek

Kahve falında birini olduğundan zayıf görmek

Kahve falında birini olduğundan zayıf görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini olduğundan zayıf gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanını zayıflamış görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü zayıf görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf kişi görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında zayıf bir bebek görmek yeni malların alınacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında annemi zayıflamış görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında babasını zayıf görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir