AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi zayıflamış görmek

Kahve falında kişiyi zayıflamış görmek

Kahve falında kişiyi zayıflamış görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, makamının yükseleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kişiyi zayıflamış gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Kahve falında ölen kişiyi zayıf görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında zayıf kişi görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kişiyi zayıflamış görmek her isteklerinin yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir kişiyi zayıflamış görmek yanlış adımlar atacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kişiyi zayıf görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine işaret eder.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek sıkıntıların son bulacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında annemi zayıflamış görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir