AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını zayıflamış görmek

Kahve falında bir arkadaşını zayıflamış görmek

Kahve falında bir arkadaşını zayıflamış görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını zayıflamış gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını zayıf görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını zayıflamış görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını çok zayıflamış görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı zayıflamış görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı zayıf görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını zayıflamış görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet etmektedir.

Kahve falında çok zayıf birini görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanını zayıf görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir