AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah akan su görmek

Kahve falında siyah akan su görmek

Kahve falında siyah akan su görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah akan su gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yaşadığınız yerde değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah akan su görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su akan musluk görmek iş yaşantısında hırslanacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan duru su görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde akan su görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında dereden akan su görmek imkânlarının da genişleyeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz akan su görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli akan su görmek zorlukların artacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir