AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli akan su görmek

Kahve falında kirli akan su görmek

Kahve falında kirli akan su görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yeni fırsatlar sunulacağına işarettir.

Kahve falında kirli akan su gördüyseniz:

  • Duygusal taşkınlıklara da açıksınız.

Kahve falında akan kirli su görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli akan su görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kimden akıl soracağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan bulanık su görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su akan dere görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tersine akan su görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su akan köprüden geçmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suyu kesmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir