AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kel olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının kel olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının kel olduğunu görmek bereketli yağmurlara, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, bir konuda destek alacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Kahve falında arkadaşı kel görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının kel olduğunu görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, büyük borçlar alınacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını kel görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını kel görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kel görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini kel görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini kel görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir