AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, maddi gücünün artacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kendi saçını kel görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kel insanı saçlı görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine alamet eder.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek geleceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kel saç görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kel kestirmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir