Kahve falında sivilcenin kanadığını görmek

Kahve falında sivilcenin kanadığını görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, güleceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sivilcenin kanadığını gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Kahve falında sivilcenin kanadığını görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilceyi kanatmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında yüzde sivilceler görmek işinde terfi edeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzümde sivilce görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını sivilceli görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü sivilceli görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir