AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilceyi kanatmak

Kahve falında sivilceyi kanatmak

Kahve falında sivilceyi kanatmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, prestij sahibi olunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında sivilceyi kanatmak gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Kahve falında sivilcenin kanadığını görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sivilceyi kanatmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasında sivilce görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı sivilce görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sivilceli görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir