AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilce patlatmak

Kahve falında sivilce patlatmak

Kahve falında sivilce patlatmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sağlığının da yerine geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Kahve falında sivilce patlatmak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında sivilcesini patlatmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak başının hiç dara düşmeyeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak kazancın sürekli artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivilceyi patlatmak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir