AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak

Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak

Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yeni kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sivilce patlatmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sivilcesini patlatmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulur.

Kahve falında sivilceyi patlatmak ruhen rahatlığa erileceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir