AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilce patladığını görmek

Kahve falında sivilce patladığını görmek

Kahve falında sivilce patladığını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivilce patladığını gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında sivilce patladığını görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sivilcenin patladığını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyin patladığını görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında dağların patladığını görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ampulün patladığını görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Kahve falında yılanın patladığını görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına inanılır.

Kahve falında telefonun patladığını görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın patladığını görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir