AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın patladığını görmek

Kahve falında yılanın patladığını görmek

Kahve falında yılanın patladığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, başarıların çoğalacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın patladığını gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Kahve falında yılanın patladığını görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun patladığını görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyin patladığını görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulur.

Kahve falında lav patladığını görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında silahların patladığını görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında denizin patladığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Kahve falında kafasının patladığını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, ailesini utandırmayacağına delalet eder.

Kahve falında sivilce patladığını görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir