AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan sıva yapmak

Kahve falında çamurdan sıva yapmak

Kahve falında çamurdan sıva yapmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında çamurdan sıva yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Kahve falında çamurdan sıva yapmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurla sıva yapmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında çamur sıvalı ev görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına inanılır.

Kahve falında evi sıva yapmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve sıva yapmak maddi anlamda zarar edeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev sıvası yapmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yapmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev sıva yapmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir