AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakmak

Kahve falında aynaya bakmak

Kahve falında aynaya bakmak ününün çoğalacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, işlerdeki karın artacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, borçlanılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, başarının garantileneceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak çok sorunlu günler geçireceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada gözüne bakmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak sorunlarının günden güne azalacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynaya bakmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayna bakmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada dişlere bakmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir