AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, elindekileri de yitireceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada gözüne bakmak kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına inanılır.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada dişlere bakmak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle aynaya bakmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynadan kendine bakmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir