AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe yelek görmek

Kahve falında pembe yelek görmek

Kahve falında pembe yelek görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, iş değişikliğine gidileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe yelek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Kahve falında pembe yelek görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, daha fazla başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe bebek yeleği görmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yelek yakmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı bebek yeleği görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yelek vermek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kürk yelek giymek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında yelek sökmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir