AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bebek yeleği görmek

Kahve falında sarı bebek yeleği görmek

Kahve falında sarı bebek yeleği görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, bazı ortaklıklar kuracağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, darda kalacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı bebek yeleği gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında sarı bebek yeleği görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yelek görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında sarı yelek örmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çok yükseleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek yaşamın kolaylaşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek yeleği görmek hayallerine ulaşacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi bebek yeleği görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örgü bebek yeleği görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek yeleği görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir