AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yelek vermek

Kahve falında ölüye yelek vermek

Kahve falında ölüye yelek vermek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında ölüye yelek vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Kahve falında ölüye yelek vermek önünün açılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölüye yelek giydirmek gerginliğin biteceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek yeleği görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret eder.

Kahve falında yelek almak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert yelek görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe yelek görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek yeleği görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında yırtık yelek görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir