AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman biriyle evlenmek

Kahve falında şişman biriyle evlenmek

Kahve falında şişman biriyle evlenmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kazancının sürekli artacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya girişimlerinizde önemli virajlar alabilir veya içsel bulgulara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek günahların af olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman biriyle evlenmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında şişman bebek görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, statü atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında şişmanlamış görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, aradaki buzları eriteceğine inanılır.

Kahve falında annesini şişman görmek duygularının ön plana çıkacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir