AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada insan görmek

Kahve falında aynada insan görmek

Kahve falında aynada insan görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, üzüntülerin gideceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada insan gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Kahve falında aynada insan görmek kısmetlerinin bollaşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına delalettir.

Kahve falında ayna karşısında namaz kılmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada kendini güzel görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, insanlar tarafından tanınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada makyaj yapmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok ayna görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında aynada saçını taramak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet eder.

Kahve falında duvarda ayna görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir