AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda ayna görmek

Kahve falında duvarda ayna görmek

Kahve falında duvarda ayna görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda ayna gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında duvara ayna asmak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda ayna görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayna yapmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında yerde ayna görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, herkesi doğru yola çağıracağına inanılır.

Kahve falında birinin aynasını kırmak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet eder.

Kahve falında ayna kırılmasını görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Kahve falında kalp şeklinde ayna görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir