AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok ayna görmek

Kahve falında çok ayna görmek

Kahve falında çok ayna görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına delalettir.

Kahve falında çok ayna gördüyseniz:

  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında kalp şeklinde ayna görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında kırık aynada kendini görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya baktığını görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok güzel ayna görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel ayna görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak umutların biteceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında aynada insan görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, itibarının ve makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında ayna bulmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir