AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman bir adam görmek

Kahve falında şişman bir adam görmek

Kahve falında şişman bir adam görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerinin düşeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman bir adam gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında şişman bir adam görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok şişman adam görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına yorulur.

Kahve falında eşini şişman görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişmanlamış olmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şişman inek görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu şişman görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini şişman görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir