AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamla evlenmek

Kahve falında bir adamla evlenmek

Kahve falında bir adamla evlenmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında ölü adamla evlenmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla evlendiğini görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında orta yaşlı bir adamla evlenmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında adamla evlenmek gelişiminin hız kazanacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü bir adamla evlenmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bi adamla evlendiğini görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek huzur içinde yatacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir