AnaSayfa / Genel / Kahve falında dul adamla evlendiğini görmek

Kahve falında dul adamla evlendiğini görmek

Kahve falında dul adamla evlendiğini görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dul adamla evlendiğini gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında dul adamla evlendiğini görmek işinde en iyisi olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dul adamla evlenmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dul bir adamla evlendiğini görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında dul bir adamla evlenmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dul adam görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dul kadının evlendiğini görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kavgaların büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında dul kadınla evlendiğini görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dul bir kadınla evlenmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir