AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı havada araba kullanmak

Kahve falında karlı havada araba kullanmak

Kahve falında karlı havada araba kullanmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kolaylık elde edeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, ömür boyu başarılı olacağına, canını sıkılacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı havada araba kullanmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında karlı havada araba kullanmak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına inanılır.

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı yolda araba kullanmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında kar yağarken araba kullanmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde araba kullanmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına alamet eder.

Kahve falında karlı havada yürümek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak havada kar yağdığını görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir