AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağının döküldüğünü görmek

Kahve falında zeytinyağının döküldüğünü görmek

Kahve falında zeytinyağının döküldüğünü görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin.

Kahve falında zeytinyağı satmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı tenekesi görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı almak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında şişede zeytinyağı görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağı istemek kızına daima sahip çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağı yemek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya rivayet eder.

Kahve falında zeytin zeytinyağı görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı döktüğünü görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir