AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağı satın almak

Kahve falında zeytinyağı satın almak

Kahve falında zeytinyağı satın almak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, işlerin bir anda azalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, her zaman neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı satın almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseler gösterdiğiniz kadarını ortaya koymanızı bekliyorlar.

Kahve falında zeytinyağı satın almak doğru olanı seçeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında zeytin zeytinyağı görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında zeytinyağı taşımak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytinyağı verdiğini görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağının döküldüğünü görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına işarettir.

Kahve falında birinden zeytinyağı almak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir