AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağı doldurmak

Kahve falında zeytinyağı doldurmak

Kahve falında zeytinyağı doldurmak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında zeytinyağı doldurmak gördüyseniz:

  • Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında zeytinyağı doldurmak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağı istemek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hakiki zeytinyağı görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağına ekmek banmak problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı döküldüğünü görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin ve zeytinyağı görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, tecrübe kazandıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir