AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım şişe su görmek

Kahve falında yarım şişe su görmek

Kahve falında yarım şişe su görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, kıtlığın meydana geleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, bolluk içinde yaşamaya, yokluk nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım şişe su gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Kahve falında yarım şişe su görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yarım bardak su görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yarım bidon su görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yarım bardak su içmek kazanç kapılarının açılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boş su şişeleri görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında plastik şişeden su içmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şişe su almak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına inanılır.

Kahve falında şişe su içmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir