Kahve falında şişe su almak

Kahve falında şişe su almak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında şişe su almak gördüyseniz:

  • İnanılması güç, iyimser öneriler, fazla güzel görünen teklifler ya da destekler kafa karıştırıcı olabilir.

Kahve falında boş su şişesi görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işaret eder.

Kahve falında elinde su şişesi görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeyle su görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında şişede bulanık su görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında boş su şişeleri görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında plastik şişede su görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında şişede su içmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında cam şişeden su içmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir