AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada dişlerini görmek

Kahve falında aynada dişlerini görmek

Kahve falında aynada dişlerini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, evlatlarından memnun olacağına inanılır.

Kahve falında aynada dişlerini gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı geliştirebilir veya daha çok sosyalleşebilirsiniz.

Kahve falında aynada dişlere bakmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Kahve falında aynada diş görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında aynada dişlerini görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında aynada dişlerine bakmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında aynada kendini sakallı görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında ayna parçası görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında aynada başkasının yüzünü görmek güzel günler için çalışılacağına, makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir