AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna parçası görmek

Kahve falında ayna parçası görmek

Kahve falında ayna parçası görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında ayna parçası gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında ayna parçası görmek geç de olsa huzura erileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayna parçaları görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta et parçası görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam parçalarını toplamak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğünün parçalandığını görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir