AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendini sakallı görmek

Kahve falında aynada kendini sakallı görmek

Kahve falında aynada kendini sakallı görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılarından arınacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında aynada kendini sakallı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Kahve falında aynada kendini sakallı görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında puslu ayna görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini farklı görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına inanılır.

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında eve ayna takmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada saçlarının döküldüğünü görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü aynada görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir