AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişe içinde süt görmek

Kahve falında şişe içinde süt görmek

Kahve falında şişe içinde süt görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, gönül kapılarının açılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişe içinde süt gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında şişe içinde süt görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişenin içinde süt görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişe süt görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında süt şişesi görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam şişede süt görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında boş süt şişesi görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişe süt almak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında bir şişe süt görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir