AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada cin görmek

Kahve falında aynada cin görmek

Kahve falında aynada cin görmek duygularının karşılık göreceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada cin gördüyseniz:

  • Duygusal etkiler altında olacaksınız; Fazlasıyla sıkılabilirsiniz Bazı ilişkilerinizde fırsat kaçırmış veya kaçırmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında aynada cin görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında oynamak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak yeni bir hayata adım atılacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında aynaya bakamamak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayna silmek bazen istemediği şeyler yapacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette ayna görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında aynada yazı görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmak hatalı yollara sapılacağına, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir