AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna silmek

Kahve falında ayna silmek

Kahve falında ayna silmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, kazançlı kapıların açılacağına, halinin iyi olduğuna, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayna silmek gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında ayna sildiğini görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında aynayı silmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna silmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında duvarları silmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine inanılır.

Kahve falında terini silmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak silmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalye silmek ruhunun şifa bulacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında leke silmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir