AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakamamak

Kahve falında aynaya bakamamak

Kahve falında aynaya bakamamak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında aynaya bakamamak gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Kahve falında aynaya bakamamak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne bakamamak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine inanılır.

Kahve falında güneşe bakamamak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayna karşısında oynamak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında hediye ayna almak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında aynaya baktığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, üzüntünden sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının aynaya baktığını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerde ayna görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir