AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bombası attığını görmek

Kahve falında el bombası attığını görmek

Kahve falında el bombası attığını görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında el bombası attığını gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki olumlu etkileri nedeniyle çevrenizde popülariteniz iyice artacak.

Kahve falında el bombası attığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında el bombası atmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek hayırlı haberler getireceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında el bombası görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında el bombası patlatmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına yorulur.

Kahve falında caminin bombalandığını görmek yaşamın kolaylaşacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atom bombası görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir