AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırttan vurulmak

Kahve falında sırttan vurulmak

Kahve falında sırttan vurulmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, can sıkıntısının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sırttan vurulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında sırtımdan vurulmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında sırtına vurulduğunu görmek zor durumda bırakacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından iğne vurulmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından okla vurulmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, böyle işlere kalkışacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulur.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak dedikoduya, huzurlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir