AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından okla vurulmak

Kahve falında sırtından okla vurulmak

Kahve falında sırtından okla vurulmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında sırtından okla vurulmak gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında sırtından okla vurulmak işlerini toparlayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırttan vurulmak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtımdan vurulmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Kahve falında sırtına vurulduğunu görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir