AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtımdan vurulmak

Kahve falında sırtımdan vurulmak

Kahve falında sırtımdan vurulmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtımdan vurulmak gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Kahve falında silahla sırtından vurulmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek ekmek ve dünya malı alacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına inanılır.

Kahve falında sırtına vurulduğunu görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından vurulmak kötü işlere girmeyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında sırtımdan vurulmak sermayesinin boşa gideceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek nimet ve berekete ereceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir