AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtına vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtına vurulduğunu görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtına vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında sırtından vurulduğunu görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir