AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor lale görmek

Kahve falında mor lale görmek

Kahve falında mor lale görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor lale gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında beyaz ve mor lale görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına inanılır.

Kahve falında mor lale görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, arif kimselerden sayılacağına işarettir.

Kahve falında mor lale toplamak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında rengarenk laleler görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters lale görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında gül ve lale görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lale demeti görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil lale görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir