AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtının kesildiğini görmek

Kahve falında sırtının kesildiğini görmek

Kahve falında sırtının kesildiğini görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtının kesildiğini gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında sırtından kesilmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sırtı kesilmek hanesindeki rızkın eksileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında sırtının kesildiğini görmek zarar etmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında söz kesilmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında kulağının kesildiğini görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında karnını kesildiğini görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine delalet eder.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir