AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının kesildiğini görmek

Kahve falında kulağının kesildiğini görmek

Kahve falında kulağının kesildiğini görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kulağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Kahve falında kulak kesilmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kulağının kesildiğini görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak kesilmesi görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında kulağın kesilmesini görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, gönül kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kulağının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kesilmesini görmek yaşananları unutturacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın kesildiğini görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir