AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından kesilmek

Kahve falında sırtından kesilmek

Kahve falında sırtından kesilmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından kesilmek gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında sırtından kesilmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtı kesilmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında sırtının kesildiğini görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kesildiğini görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolları kesilmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin bacaklarının kesildiğini görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünün kesilmesini görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kişinin şansının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çam ağacının kesildiğini görmek huzurunun yerinde olacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir